Stekar dag.


Vilket arsel jag är till att uppdatera! men har knappt använt kameran de senaste dagarna då jag har jobbat rätt mycket även midsommar helgen som varit. Tråkigt att inte fira då jag tycker midsommar är mysigt men trevligt med fet OB. Denna vecka jobbar jag bara två nätter vad jag vet nu så då ska det nog kunna knäppas lite hoppas jag, blir att sakna det.
Det är så underbart med fint och varmt väder! Idag hängde jag med jonas på moppen till Kalmarslund och låg och solade medans han var där uppe och jobbade. Jag fick hela badstranden för mig själv i flera timmar vilket kändes lite lyxigt. (Förutom alla spindeljävlar som envisades med att bestiga min kropp, kråka och and familj) Synd bara att vatten nivån passade bra till bebisar så jag fick ligga som en strandad säl och försöka bli blöt. Det gick inte att ta ett simtag ens. Men första badet för i år iaf! Har nog aldrig varit så här sen i hela mitt liv. Om det blir bra väder imorgon så ska jag steka och bada mer. Verkligen suktat efter det när jag jobbat, så bäst att passa på.

piss! (haha, skulle skriva puss! men piss på er ;))

















när jag vadade i vattnet så prasslade det till vid strandkanten och jag skymtade en orm med något stort i gapet. Jag skyndade mig dit och kände mig som ormgalningen på animalplanet.






Så här smakar sommar.

 

 

 



MmmMmm!

Flower power! and the bloody cat.


































Onsdag 16 juni.

När mostrar kommer på besök så blir det oftast fika i massor och ibland om man har tur så klämms det in käk mellan fika pauserna. Det är tur för vår släkt att mor och en moster jobbar på ett konditori! Men vad hjälper det när bagerskan glömmer det nedpackade fikabrödet på jobbet så man får äta konsums dammsugare och chokladbollar iallafall...eller var det Lidls? :) Vi träffades några i onsdags och det kändes mest som vi åt och åt...Men jag fick hålla bebis i säkert nån timme så jag var nöjd och tackade Elias for the practise ;)








nykomlingen Elias.




den förlorade mostern från hamburg




mitt halsband. Foto: Jessica.

Karnevalen börjar och slutar med herr Söder.

Vi åkte in för att se lyckliga studenter gå karnevalen.





vi köpte med oss mat från Bellas som avnjöts i stänk från fontänen.




tågets början











min fina gamla bildlärare Kajsa




och såklart Adam!

Lite fler bilder...

...från balkvällen men som inte är så...baliga. Efter spektaklet så gick vi vidare och käkade Nora glass precis runt hörnet...och gud så gott det är!




morsor på språng




Nora är så jävla mysigt! där ska jag fanimig bo när jag blir gammal.













Vad är väl en bal på slottet?


Jag fick äran att knäppa lite kort på bror och kusin med vänner inför deras bal i lördags. Det var ett nervöst gäng och det var inte lätt att få dem att stå stilla en längre stund! det var sista fixet hit och dit och lite vin  och cider skulle hinnas drickas innan avfärd i mustangen / limousinen. Men men, här är några bilder. Jag fick själv lust att gå på bal igen! eller iallafall åka finbil och kliva ut på röda mattan...det var ju det bästa utav allt! ;)





Joakim











Emelie



Sara














Emma






Tjusiga damer!









det baller ur...



å vips så kan de posa igen.






Jocke kliver ur limon.



moviestar Emelie










Nora stadshotell























En jämförelse.






Sommar bilden är från 4 juni, bilden till höger tog jag en mycket kall morgon i vintras.

 


4 juni.

En glass på stan.



















jonas fotade denna...



Bilder från 3 juni.


I onsdags kväll kom min lovva hem till mig...vi hade inte setts på några veckor så det var väldigt...nice ;). Jag tvingade ut honom på en promenad för att testa nya objektivet!

































RSS 2.0