Tjopp!

Försöker fräscha till utseendet lite här, inte det lättaste när jag inte kan ett skit om kodningar. Tur att paint finns! Dit mina datakunskaper räcker sig... fortsätter tills jag är nöjd.

Det har varit en fin helg, (mer om det) och försöker envist hänga kvar vid den men klockan är måndag så får ge upp nu. Imorgon väntar tidig skula och redovisning om Grundläggande taluppfattning. Känner peppen oh yes -.-.
Nu ropar Jonas, dags att sova.

God naaaatt!!!



Bildsortering?


Hej igen!

Jag har funderat på om jag ska lägga ner blöggen eller vad jag ska göra med den, men fan, testar och kör ett tag till. Att det känns kul ibland (och en anledning att smita från plugg) får räcka som syfte.

Jag lovade mig själv att jag ska ta tag i alla osorterade bilder på mina två hårddiskar + datorer. Men vilken tid det kommer att ta. Försökte för någon dag sedan, men kom bara en liten liten bit i höstacken. Varför har jag varit så dum och bara slängt in bilderna på mappar utan som någon helst struktur eller ordning? Jobbigt när jag tänker på en viss bild och vill ha fram den, men inte kan hitta den i djungeln. Väldigt irriterande. Tänkte att jag inte skulle få fota nya bilder förren jag ordnat bland de gamla (som straff), men jag får sortera mina nya bilder fr.o.m nu och orda upp de gamla allt eftersom jag har tid. Har ni några tips på bildsortering, hur brukar ni göra? jag tror inte år-datum-dag fungerar på mig, tänker inte i år och månad utan mer vart bilderna blev tagna, med vem och årstid.

RSS 2.0