Fin vårdag.

I onsdags kväll åkte jag till Stockholmo, till mannen för att planera trippen lite, samt för att vi ska kunna åka till Skavsta tillsammans. Går inga flygbussar från Örebro längre vad jag vet...

Nåja. Igår träffade jag Nathalie, vi strosade runt lite på söder, letade efter stället där hon en gång ätit en gudomlig
hallonpaj, som vi också fann och hon fick till slut avnjuta sin paj. Sen knallade vi vidare upp på vita berget och satt en stund vid en utkiksplats och såg en Viking Line båt komma in. När det började regna så knallade vi mot t-banan och åkte mot varsitt håll. Det var så mycket folk ute på stan! Varmt och skönt så man kunde ta av sig jackjäveln. Den vårigaste dagen hittils, detta år. Vi bestämde att vi skulle försöka fika på ett nytt ställe varje gång jag kommer till Stockholmo. En bra plan tycker jag...vi har redan bestämt ett ställe med fin utsikt mot vattnet.

Lite bilder från igår:





Nathalie.






Åh. Vad jag blev sugen på att sitta ett gäng och dricka vin i solen när jag såg allt folk.



Roliga skorstenar.






Många röda bilar.



Annan vinkel. (kan aldrig bestämma mig)








Nathalie och jag kollar in staden.





HAHA! min hand ser ut som en fyraårings :). (Nathalie som fotat såklart)



Mysiga hus. Älskar gamla lyktor.




Tegel.





Nathalie posar vid fin port.






Vy över Sthlm. Vi styrde nu kosan hemmåt när regndropparna började falla.




Gha.

Är inte bra på sånt hära. Headern får se ut så här tills jag kommer på/hittar/orkar fixa en ny.

Jepp!

// Johanna

Johanna tar plats i cyberrymden.

Då är man själv en i mängden. Bloggskapare. Trodde aldrig att den dagen skulle komma. Men nu har jag alltså gjort det. Tänkte börja med att ursäkta mig här om varför jag skaffar en blogg men jag skiter nog i det. Jag har antagligen lika stor rätt som alla andra intressanta/ointressanta personen att delge mig av diverse skitsaker på internet. Det man känner för i ord och bild + andra saker. Oh ja. Jag gör det för min egen skull och ser det som en kul grej. Jag har ingen aning om vad den kommer komma att innehålla och det i sig är spännande för mig. Ingen inlägg blir det andra likt. Men en del foton kommer pluppa upp här, det är en sak som är säker.

Jahapp, låt tramset börja! ;)


// Johanna


RSS 2.0