Fler på Johanna.

Fler på bilder på Johanna som jag gillar, dock utan röd tråd...:













Red thread.

Jag fick lite olika saker i fotoläxa bla att ta porträtt med en röd tråd i...Gick hem till Johanna, min trogna modell, och funderade på hur uppgiften kunde tolkas. Först försökte vi fånga 4 vardagliga saker i hennes liv. Sen så tolkade vi det såhär:

























Min värld från balkongen.

För någon dag sedan var första gången som vi kunde sitta och ha det skönt på balkongen, Jonas och jag. Inga möbler än men filtar går lika bra. Tog en liten stund där efter att den större av de två hemtentorna var inskickade. Finns det någon skönare känsla? och ännu bättre när båda var inne. En dag för tidigt! Rekord för att vara mig.
Det får nog bli en balkong picknick senare i vår.






Frukost.




P&S

Jag fick inte lägga upp bilder på dem båda tidigare, för de ville överraska Siris familj med att Perry var här och hälsade på. Men här har vi dem!:



perry och siri











siri har tagit de tre sista bilderna.





eh?


Paus.

Tar en liten paus från mitt skrivande. Och här är en bild från när jag tog en paus från mitt resande och stannade till i Stockholm 2 timmar innan jag sedan fortsatte hemmåt.


snyggis

Karlskrona.

Ehhh. Hemtentan får vänta liiite lite till. ;) Helgen i Karlskrona bestog mest av matlagning, ätande och filmtittande. Emelie hade bunkrat upp med chips popcorn och choklad för min ankomst, vad tyder det på?? Ingen snö fanns det kvar och jag fick inviga min vår jacket. Här kommer lite bilder:

































Kallekrona!

Fick veta idag att jag fick G på förra tentan. eh? Kunde ju knappt den och hade pluggat dåligt... men men, man ska väl inte klaga när de är snälla med rättningen? Nu över till något roligare---->

Åker till Karlskrona imorgon! ska hänga med min kusin,dricka vin, mysa och laga goo maat! (favorit sysselsätning)
Ska bli kul att se en ny stad, hoppas det är mer vår där och lite varmare. Hey ho lets Go.






(uppsala, på väg hem från skolan)

Plugg+mys?

Jo ibland händer det. Att plugg faktikst kan vara lite...behagligt. Iaf när man ligger i sängen, käkar och läser lite om Reggio Emilia, i en bok som är på förståelig svenska.







Pepp!

Nu var det längesedan, skäms på mig! Åh. Vi går mot ljusare och varmare dagar och det känns som om jag har massa roligt framför mig, inbokat och planerat. Pepp på livet helt enkelt och det känns fint. Mindre pepp på skolan och plugg dock men ska iaf försöka ta mig ur min plugg svacka. Blir kanske lätt så när man som mest går och tänker på roliga saker? Ska börja en fotokurs imorgon, peppelipepp! (pläpelipläp?).
Bara en sak som att när man är på väg hem från en sen utekväll tillsammans och det redan har börjat ljusna och fåglarna  kvittrar och man inte ens fryser i sin tunna jacka. Yaay.
Looking forward.



Gammal bild från när jag var i Linköping och hälsade på Siri, 2009.

RSS 2.0