Rooos.

 


Tack mamma för fin blomma :)

Vinterspår 2011.

Jag var med under Vinterspår och ställde ut lite gammalt glas från utbildningen i Växjö samt foton. Vi var totalt åtta som ställde ut i Kronohyttans gamla gympasal, det visades hampakläder, sydda saker, smycken, betong, honung, ljusstakar, måleri, modevisning, ölprovning och Ukelele spelning m.m. Och Sanna sålde jättegott fika, och det var tur för det var min basföda under de här två dagarna. 
Jag hade våndats länge inför detta, hur jag skulle hinna med det mellan studierna och samtidigt visa upp ett hyffsat resultat som jag kunde vara nöjd över. Men fy vad glad jag är så här i efterhand att jag var med och det var värt all stress innan. Det gick över förväntan bra och det var kul kul KUL, mys mys MYS. Många människor som kom fram och snackade och ville pilla på glaset...skulle lätt kunna ha detta som heltidsjobb! ;) och vad svårt det är att sätta priser på sina egna saker...har ingen känsla alls för om det är lite, lagom eller för mycket.

Blev inspirerad och aspepp på att fortsätta.

Emma hade examensfest för nära och kära på lördagskvällen i Löa och det var lyx att åka direkt från utställningen till dukat bord med god mat. Super trevligt, men var sjukt trött efter flera dygn med för lite sömn. På söndagen efter utställningen så packade vi ihop (jag hade allmänt glädjerus), åt mat hemma med päronen innan vi till slut åkte tillbaka till Uppsala och gruppredovisning om lärarlegitimationen som väntade på måndagen. En intensiv men super fin helg! <3 Tack för att du hjälpte mig hela tiden (K).



jag fixar till foton natten innan hemma i Uppsala. Myskläder såklart.


stökigt och härligt i dåligt ljus.


Från Vinterspår i Kronohyttan.


människor som fikar och tittar på modevisning.


Sanna sålde fika, kladdkakor, bullar, sockerkakor, och kakor mm-mm!


hampakläder och väskor.


min lilla hörna.








fick bästa platsen tycker jag...



Lite gamla bilder på det jag hade med:





mina bebisar! glaspjäser från projektarbetet i Växjö.


hela familjen Glas.


Jag har formgivit, uppblåst av Micke Johansson i Pukeberg.



Dessa grejjer gjorde jag under gymnasiet. Fusat och slumpat glas.





RSS 2.0