Lillebror på besök.







eh?? mongon



joakim

Untz untz.


Ohh salstentan kändes alldeles över förväntan skit bra i torsdags, trodde det skulle gå mycket värre...men icke! Hade inte läst en enda bok (eftersom jag vill förstå Allt jag läser så gick det skitsegt, så lade ned den taktiken, och gick på en annan, att bara lära mig så många begrepp som möjligt från litteraturen) utan bara några häften av de 1000 sidorna så kände jag mig inte så väl förberedd. Men det gick vägen, det känner jag på mig. - GLAD.

På kvällen var det dags för den efterlängtade tentafesten, (bästa saken med hela tentagrejen) det kom ett gäng hem till oss för förkrök och det var mys att så många ville komma, skitkul.
Helger efter tentor är de bästa har jag förstått, och det finns Inget jag kan plugga på denna helg eftersom nästa kurs börjar på måndag - heaven. Uppskattar verkligen min lediga tid i sinnet.
Lillebror kom igår för att hälsa på oss! Vi ska snart dra och bowla en sväng :)

tentaplugg...?


Så här kan det se ut när "vi" tenta pluggar.....




:)

Ankfrossa

Hatar ankor? scrolla ej ned!

När jag och min buddie käkade på varsin "full rulle" på bryggan i solen i strävan efter den sista solvärmen så kom ducksen och ville smaka.






























En Lördagskväll, innan Kalmars nation.

 







Joels!

Efter viss övertalning följde jag med till Joels... ;) Ett fik bredvid ån.


















det var sjukt fina plåtburkar överallt!








Vi konstaterade att vi gillar Joels! kommer säkert bli stammisar...

Promenix i Uppsalaland.

Efter lite plugg och linssoppa så gav vi oss ut på lång promenix, de två Johannorna och Canon.



En del av slottet.





Johanna med hund 2
















husbåt!






fågeldammen















Domkyrkan är lika lång som den är hög har Johanna berättat...





















stooort












Hmm?


Åh! förskola, förskoleklass, fritidshem och grundskola eller bildlärare på gymnasie nivå? Fan! hatar att jag är född velig. Så in i helvete. Det skulle vara skönt om man kunde bli både och, sen kunna välja. Men utbildningarna är inte riktigt utformade så. Jag valde bildlärare när jag sökte i våras med redan då hade jag tankar på att förskolebarn också är roliga... Bildlärare är på 5,5 år (lång tid som jag inte är så sugen på) och förskola är på 3,5 år eller 4 men det har nog inte så mycket med saken att göra...jag tror man får mer individ (personlig) kontakt med barnen i lägre åldrarna, följa dem när de växer och att det blir mer ämnes inriktat (hets) på gymnasiet, kanske är jag mer ute efter det sociala? men samtidigt är bild och form det roligast ämnet som finns? och små barn gör streck gubbar? Oh my. hmm....planering, lektioner, betygsättning, bild, kursplaner, tonåringar / skogsutflykter, pärla, skrik, streckgubbar, sagoläsning, barn?


?





 


?

ÅH!


Det finns så jävla mycket fint nu att fota ute så om jag fick välja så skulle jag endast strosa runt hela dagarna och knäppa kort...åh!















































Uppsala town.

Häj!

Nu var det länge sedan man uppdaterade, och jag har saknat det! Skolan har upptagit det mesta av tiden, det har varit full rulle från första dag och jag har nog tänkt hundra gånger på att hoppa av but im still in the game. Jag har nog fotat 2 ggr på en och en halv månad - inte okej! man ser fotovänliga saker hela tiden när man flänger till och från skolan, biblioteket, stan eller vad det kan vara, så det kliar i en.
Allt plugg kom som ett slag i magen men jag antar att jag börjar vänja mig nu...hoppas att det kommer en lugnare kurs sen! Längtar efter en plugg fri helg, kväll, där man slipper ha dåligt samvete för att man inte gör något. Som idag. Har egentligen mycket att göra, men man måste ta sina dagar och skita i alla måsten. Har varit seg och bakis halva dagen, legat i sängen sent, gått en promenad med kameran på axeln, käkat god man och bara legat i soffan och göttat och inte öppnat en bok på hela dagen. Känns skönt, men man känner hela tiden att man borde...ehh fuck it! ;) Det är väl så här det är att plugga på universitet, välkommen till Uppsalas akademiska värld liksom. Börjar vänja mig, man kan inte sitta varje dag och plugga som jag nästan gjorde varje dag i den första kursen, man mår inte så bra av det heller. Var ju så himla nyfiken på staden och att få ordning i lgh men det har fått göras allt eftersom...inte fått upp allt än men imorgon ska vi nog sätta upp lite grejer på väggarna.

Men åh, Uppsala är så fint! inte allt såklart men mycket. Stadskärnan kring kyrkan är mys och ån med alla broar är vackert. Gillar verkligen staden och nations livet är grymt. Har varit på pubrundor och en lärargasque hittils. Hösten är fin och lgh är mys! (så inte bara gnäll från min sida okej?!) börjar bli en gnäll kärring.

Kram/ Johanna

Some pics: (!)






Min vän Johanna vid Café Linne.



Johanna i den fina antik affären.


Där vi träffade söt hunden Ville.






Jonas innan sångboks middag <3



jag innan Gasquen.



Uppsäla!

RSS 2.0