En kväll i rosa.


Vi öppnade lite champange bara sådär, avnjöt den innan kortspel och rosé. Det var mys. Jag kunde ha stannat hela natten där vid Siri med ett glas rosa i handen och bara fortsatt prata om det saftigaste av tjejsnack. Men jobbet morgonen därpå förbjöd mig.

<3









Adam Söder har tagit alla bilder och jag redigerat.

Fjärilsmuseét.


Vi åkte till fjärilsmuseet igår (still on the island). Det var mycket mindre än vad jag trodde och jag hade hoppats på riktiga monsterfjärilar - men icke. Men de som fanns var små och vackra där de flög runt i det lilla växthuset. 

Varning, bildbomb på fjärilar:

































snabeln <3

Bugs in the garden.


Jag har länge velat fota en trollslända då jag tycker de är så fina men problemet är att de är yber snabba...men här om dagen såg jag en sitta stilla av en slump. Den var rätt liten, jag vill ta fler på större och färggladare saker...









Lerkaka.


Lite bilder från Lerkaka på Öland:





























Hemkommen från Ön.


Idag åkte jag hem från Öland efter en mysig vecka där. Hade egentligen ingen semester men jag tog mig en vecka. Jag och Jonas hängde lite med familjen som hade hyrt stuga utanför Borgholm, vi drog på utflykter, en kväll åkte jag över till Kalmar och hängde med Petra och några ur gänget, vi åkte till Lerkaka och badade m.m Annars så bara var vi och gjorde inget särskilt, sov i den mysiga sängen och vaknade upp i lilla boden. Det är bara mysigt att vara där, göra det man känner för och kanske åka på ett litet utflyktsmål under dagen. Konstigt att det blir "exotiskt" bara för att man är på Öland och får arslet ur och åker på utflykter. Men jag gillar Öland, det är mysigt. Men det var så jäkla mycket turister nu, för mycket folk helt enkelt. Det bästa är att vara där på skördeveckan i september och gå runt på fältet och plocka pumpor...



mitt å jonas kryp in på Öland, ett uthus vid hans pärons stuga.

11 juli.


Här är några bilder från Siris födelsedag. Seg som vanligt med att lägga upp pictures men jag har ju faktiskt ett liv
att ta hand om också ;)




kalas



syskonen sigge



huvudpersonen






hilda och hedvig














Bilder från 7 juli.

Hej hopp!

här kommer lite bilder från kvällen den 7/7 efter att jag och familjen Sigge varit på islandsritt utanför Riddarhyttan. Efter turen på 2 timmar så stannade vi till vid en camping och fikade för att fira Hilda som tagit körkort samma morgon.

Seriöst (för att återkomma till islandsritten) jag fick blåmärken på baken/insidan av låren efter ridturen! jag kunde fan inte sitta normalt några dagar efteråt. Jag har typ aldrig fått ont av att rida men nu var jag ovan då jag bara ridit en gång det här året, förut red jag oftare. Jag fick den segaste pollen som orkade galoppera halva backarna (sen så hade ju stackarn mig på ryggen) och jag hade svårt att få honom i tölt då han bara töltade några steg sen bröt av till passgång/trav. Passen var inte skön, jag for sida till sida i sadeln som var lite bucklig. Gjorde inte så ont just då men sen...blåmärkena kom som ett jävla skämt men typiskt mig.






Hilda med Wienertårta som mamma gjort.






Siri





motljus hilda





The family.

Mysepys.


Vi träffades i lördags, tog med oss vinflaskan till badet och tog oss sedan ett skönt kvällsdopp. Sedan vandrade vi hem till Drakhagen, drack mer vin och chillade. Mysepys! Dagen efter kom Nathalie och hängde, vi tog en båttur och käkade och hoppade lite studsmatta. Det var också mysepys! men då tog jag inga kort.

































Den förlorade spettan återvänder.


Idag kommer Spettan hem från staterna! inte sett det ansiktet på 1 år... WOHO!

Siri.




...blommor...igen...


När jag har lust att knäppa lite kort så går jag ofta ut i trägårn när jag har brist på andra lite roligare motiv...det får ni stå ut med under den här årstiden. Men de är ju så foto vänliga, de står ju bara där, stilla. Bland det enklaste man kan ta kort på, I guess. Men jag tycker det är trevligt. Man kan försöka göra det på sitt sätt och inte bara fotografera uppifrån, det blir ofta lite tråkigt då.

























RSS 2.0