Botaniska.

Innan jag tar itu med de 500 Grekland bilderna så kommer här några bilder från i förrgår när jag och Jonas strövade omkring i botaniska trädgården.





























På Hildas mottagning.

Hos Sigges bjöds det på världens godaste buffe:



















Lyckliga ungdomar.

Här kommer några bilder på utspringande lyckliga ungdomar:




Hilda

Syskonkram

I strålkastarljuset.

August



Ebba-Klara



Simon



Elin

I väntan på studenterna, 10 juni.

Heeej. Nu befinner jag mig i Svearike igen och har tagit itu med några bilder från studenten. Jag delar upp det hela lite så att det inte blir så långa inlägg!



Siri



Delar av familjen Sigge.





Petra


Cissi

Agnes

Heeeeeeeeeeeeeej.

Förlåt för seghet. Jag har haft annat för mig i livet och kameran har fått vila lite. Vilket jag dock tycker ät tråkigt men säkert behövligt ibland! (?) Har gått på sommarlov (!) från skolan och det har nog aldrig kännts så här skönt inför ett lov! Klarar jag den sista tentan så har jag klarat allt på första försöket detta år. Inte för att det spelar någon roll, det är bara väldigt skönt för en själv. Bara därför så kommer jag väl faila! jaja.

Jag har varit hemma några dagar denna vecka, träffat familjen, släkt och vänner. Fint har det varit. I fredags var det studentdags för några ungdomar och det blev en drös med bilder, men visar dem sen när jag kommit hem från Greece! Kusinen och jag flyger iväg imorgon. Sen lovar jag bildbombe (pore you). Bjussar på en bild med vackra damer så länge.

Hare gött!


RSS 2.0