Elias Carl.

Vi var på plats i Askersund i lördags när minsta kusinen Elias skulle döpas. Han var så tyst under hela ceremonin och tittade länge klokt på prästen när han talade och undrade väl vad han pladdrade om. Bra att han vägde upp för syrran som jag hörde var ledsen och skrek under hela sitt dop för ca 3 år sedan. Some pics! :














































Kommentarer
Postat av: Anonym

You suuuck på att uppdatera !! Mer bilder från dopet, biiiatch!!!

2010-08-29 @ 00:25:55
Postat av: Sofia

Sv: Shit! Din utbildning är så sjukt mkt mer akademisk än min :S får prestationsångest.. Konstigt hur det kan vara. Menar vi ska ju ändå bli samma sak i slutändan är tanken så det är jättekonstigt att upplägget, innehåll och känsla är så olika.

Jo jag har en 450D, samma som du tror jag. Det var bara 50 mm som gick sönder tack o lov :) Men ibland räcker den inte till och jag är inte lika nöjd med resultatet som jag var förut trots att jag känner att jag utvecklats massa under de två år jag haft den.

Söta barn! Gillar att tjejen ser så himla bestämd ut hon liknar en bekants barn när hon var liten. Sjukt bestämd och viljestark och bitvis väldigt avundsjuk hehe..

2010-09-29 @ 08:17:01
URL: http://sofosia.blogg.se/
Postat av: Sofia

Noveller är bara kul :P

Vi läser oxå AUO nu. Visuell kommunikation 15p och didaktik och pedagogik 15p men det känns verkligen som om man inte läser..

LÄser ni med alla lärarstudenter i en enda klump och sen splittas eller har ni oxå olika inriktningar inom själva bildpedagogikutbildningen? Vilka då?

Massa frågor hela tiden hehe..

Men trivs du i övrigt i uppsala? Jag kan sakna studentlivet som fanns i Lund och uppsala erbjuder ju typ samma sak. Fast bättre vad jag har hört..

2010-10-05 @ 19:57:07
URL: http://sofosia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0